Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Πρώτη Συμμετοχή...Πρώτη ΝΙΚΗ...

Πρώτη Συμμετοχή...Πρώτη ΝΙΚΗ... Tο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Omega Aviation Academy vs Θεολογική Σχολή, τελικό σκορ 15-4.Οι Σπουδαστές μας σε ένα ματς "περίπατο" και παρότι ήταν η πρώτη αγωνιστική και πρώτη συμμετοχή προηγήθηκαν με 1-0 στο 4ο λεπτό με τον Κλαύδιο Αντωνίου. 
Η ομάδα της Θεολογικής Σχολής ισοφάρισε και πέρασε μπροστά στο σκορ 1-2. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα αφού το πείσμα και η θέληση των ποδοσφαιριστών της Omega Aviation Academy την οδήγησαν με την λήξη του Α'ημιχρόνου σε σκορ 7-4.
Το 2ο ημίχρονο τα πράγματα ήταν πολύ εύκολα για τις Σχολές Ωμέγα. Με σωστούς συνδυασμούς και με γρήγορο ρυθμό και με πρωταγωνιστές τα αστέρια μας,
  • Πατελάκη Σταμάτη 
  • Αντωνίου Κλαύδιο 
  • Μπουκουβάλα Άγγελο
  • Λιόση Γεώργιο
  • Αρχοντή Αλέξη 
  • Λιλέ Νίκο 
  • Χαρατζή Μιχαήλ
  • Μπουγιούκα Πέτρο 
  • Χαμαντί Αλέξανδρο 
  • Μπερτσιά Γεώργιο 
  • Δελημάρκο Πέτρο
το παιχνίδι έληξε 15-4 για την ομάδα μας.


Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Άσκηση Ετοιμότητας Περιορισμένης Κλίμακας 2017

Στιγμές...από την παρουσία της Omega Aviation Academy,στην άσκηση ετοιμότητας,για τη διαχείριση κρίσεων σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, υπό συνθήκες υψηλής ψυχολογικής πίεσης,στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
...Η ημέρα μας ξεκίνησε με τη συγκέντρωση σπουδαστών και στελεχών της Ακαδημίας μας στις 7:00 το πρωί για να μεταβούμε στο αεροδρόμιο.

....Απαιτείται συνέπεια και ακρίβεια. Όλοι έχουν μπει «στο πετσί του ρόλου τους», καθώς η κυρία Σανταμούρη Πέρση,Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Διαχείρισης  Κρίσεων του Ελ.Βενιζέλοςκαι  υπεύθυνη Συντονισμού της Άσκησης, κατά την επίσκεψή της στις εγκαταστάσεις μας,δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει,ούτε για την ελάχιστη λεπτομέρεια.

   Κατά την άφιξη μας,στο Κτίριο 17,του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος και αφού περάσουμε από τον Έλεγχο, συγκεντρωθήκαμε στην Αίθουσα Ενημέρωσης των συμμετεχόντων στην Άσκηση.
Λίγα λεπτά μετά τις 10.00 , ήρθε το μήνυμα στα κινητά μας.....«Άσκηση! Άσκηση! ΕΝΑΡΞΗ της άσκησης»
Είχαμε ενημερωθεί, ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά, όλοι έμπαιναν στη σκηνή,χωρίς καμία επιπλέον παρέμβαση των υπαλλήλων των Υπηρεσιών του Αεροδρομίου που συμμετείχαν στην άσκηση.....

Οι Σπουδαστές μας, έφεραν εις πέρας, με άψογο επαγγελματισμό,τους ρόλους τους!!! Μας ζωντάνεψε, μας κινητοποίησαν,και μας γέμισαν για ακόμα μία φορά,χαρά και υπερηφάνεια, μα πιο πολύ,με τη βεβαιότητα,ότι το κοινό μας όνειρό να τους δούμε να πετούν όσο ψηλά τους αξίζει, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!

    Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους Σπουδαστές μας, που μας έκαναν περήφανους με την άψογη παρουσία τους,καθώς και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών του αεροδρομίου, για την άψογη φιλοξενία.

Πατήστε εδώ για περισσότερες φωτογραφίες.



Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Total Quality Management (TQM)

Σεμινάριο διάρκειας 36 ωρών

 Ο εκπαιδευτικός φορέας ΩMEGA AVIATION ACADEMY προσφέρει ταχύρυθμο/εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε Quality Assurance Management 

με προσέγγιση Total Quality Management (TQM), περιλαμβάνοντας cause-effect analysis και auditing, εργαλεία, τεχνικές, διεργασίες, κόστος ποιότητας, κουλτούρα
 και φιλοσοφία ποιότητας
και με πρώτο σκοπό να ικανοποιήσει απαιτήσεις ΥΠΑ 
(όπως FSD/OPS/IB/8/2014 Revision 2/12-2-2016, κυρίως για Quality/Compliance Monitoring Managers).  

Το πρόγραμμα εισάγει περιεχόμενο για  Business Operations Management και   Strategic Management,
με δεύτερο σκοπό να  βελτιώσουν ταυτόχρονα την επάρκεια και αποτελεσματικότητα των πιο ολοκληρωμένων πλέον στελεχών στις Αεροπορικές  επιχειρήσεις,
ενώ οδηγεί σε ΄¨Aviation Quality Assurance Management Certification’’  
  

 Πατήστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες ή καλέστε μας για περισσότερες λεπτομέρειες, 210-4122888.

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ημερίδα με Θέμα: Αεροπορικά Επαγγέλματα

Θέμα: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Σας προσκαλούμε στην ημερίδα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

στις 18:00 έως 22:00 στο νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.
Θα ακολουθήσει δεξίωση.
Απευθύνεται σε: Πτυχιούχους & Τελειόφοιτους Δευτεροβάθμιας - Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - ΙΕΚ.
Ειδικότητες: Μηχανολογίας - Ηλεκτρολογίας - Ηλεκτρονικής- Οικονομίας & Διοίκησης - Πληροφορικής
Επικοινωνία: 2310888314
Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Άσκηση Ετοιμότητας 29/11/2017

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έχει προγραμματίσει την διενέργεια Άσκησης Ετοιμότητας στα πλαίσια του Σχεδίου Αντιμετώπισης Καταστάσεων Ανάγκης Αερολιμένα που αφορά στην παροχή βοήθειας προς τους επιζήσαντες ενός αεροπορικού ατυχήματος, στους συγγενείς και τους φίλους τους.
Η Αεροπορική Ακαδημία Ωμέγα συμμετέχει φέτος στο μέρος των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να εστιαστεί το τμήμα Σχεδίου Αντιμετώπισης Καταστάσεων Ανάγκης Αερολιμένα που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ.
Οι σπουδαστές της Σχολής θα αναλάβουν το ρόλο του φίλου, συγγενή καθώς και ως εθελοντές θα αναλάβουν και ρόλους επιβάτη του αεροσκάφους που υπέστη το ατύχημα.
Η εν λόγω άσκηση θα δώσει μια μονοδική ευκαιρία στους σπουδαστέ να συμμετάσχουν σε μία προσομοίωση ενός πραγματικού συμβάντος και να αντιληφθούν το μέγεθος της προσπάθειας που απαιτεί η διαχείριση μιάς μαζικής απώλειας υγείας, ενώ συγχρόνως θα εξασκηθούν σε συνθήκες υψηλού άγχους.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής και ένα αναμνηστικό.
Παρακαλούμε για δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία της Σχολής στο 2104122888 έως τις 10 Νοεμβρίου 2017

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

1η Πιστοποίηση ΙΕΚ 2017

Οι αιτήσεις συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης των αποφοίτων ΙΕΚ, 1ης Περιόδου 2017 θα ξεκινήσουν να υποβάλλονται από τις 10 Αυγούστου και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 5 Σεπτεμβρίου 2017.
Το πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής και ελέγχου των αιτήσεων και αφού ληφθεί υπόψη ο αριθμός των υποψηφίων ανά ειδικότητα και περιφέρεια.
Για τις προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις, την υποβολή αίτησης και δικαιολογητικών καθώς και τα απαιτούμενα παράβολα, διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση στο site του ΕΟΠΠΕΠ.
Χρονική περίοδος υποβολής αίτησης από Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 έως και Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017
Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι απόφοιτοι Ι.Ε.Κ., οι οποίοι διαθέτουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.). Συγκεκριμένα:
Α. Απόφοιτοι παλαιού τύπου Ι.Ε.Κ. του ν. 2009/1992 όλων των ειδικοτήτων,
Β. Απόφοιτοι νέου τύπου Ι.Ε.Κ. του ν. 4186/2013, βλέπε κατάλογο ειδικοτήτων εδώ.
Γ. Απόφοιτοι των τμημάτων «Στελεχών τουριστικών γραφείων» και «Στελεχών οργάνωσης ψυχαγωγίας», διετούς διάρκειας του Ο.Τ.Ε.Κ., που είχαν ιδρυθεί βάσει του Β.Δ. 151/1971.
Διαδικασία Υποβολής Αίτησης για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης
Από την Πέμπτη 10.8.2017, οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. έχουν πρόσβαση στο σύστημα υποβολής της αίτησης τους στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., ενότητα: «Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ.1ης Περιόδου 2017».
Πληροφορίες δίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες, ώρες 9:00 έως 17:00 στα τηλέφωνα: 210 2709033, 210 2709102, 210 2709092 και 210 2709117 καθώς και στο email: iekexams@eoppep.gr.

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

CAREER DAY 30-31 August 2017 ISRAEL INDUSTRIES

Please send your CV for your entry to hello@hre-group.com until 28/8/17

Συνεργασία Ryanair - Omega Aviation Academy


Στα πλαίσια της συνεργασίας  με την Αεροπορική μας Ακαδημία η Ryanair αναζητάει αποφοίτους μας για να προσλάβει ως μηχανικούς αεροσκαφών. 

Παρακαλούμε αποστείλετε τα βιογραφικά σας στο Γραφείο Διασύνδεσης contact@aviation-academy.com

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Εξασφάλιση Πρακτικής Άσκησης


Πολλά συγχαρητήρια στις δύο αριστούχες - τελειόφοιτες  Κωνσταντίνα και Γωγώ
που μετά από μία επιτυχημένη συνέντευξη κάνουν την πρακτική τους στην
 εταιρεία Goldair Handling S.A.
η οποία διαπρέπει στις αερομεταφορές.



Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

#### Έκτακτη ανακοίνωση ####


Η μεγαλύτερη χαρά μας σφραγίζεται με αυτά τα χαμόγελα...
Η Κατερίνα και η Άννα πήραν τα απαραίτητα εφόδια από την εκπαίδευση τους στην Αεροπορική Ακαδημία των Σχολών Ωμέγα και σήμερα εργάζονται στην εταιρεία Olympus Airways.
 Έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους...

Πετάνε Ψηλά!!!  Εσείς;;;


''Η χαρά μου είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου...
        ευχαριστώ τη Σχολή μου που ήταν δίπλα μου τόσο στο κομμάτι της εκπαίδευσης,
 όσο και στην επαγγελματική μου αποκατάσταση''  Κατερίνα..

''Ευχαριστώ την Αεροπορική Ακαδημία Ωmega...τους καθηγητές μου και όλους για την δυνατότητα που μου έδωσαν να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα
τόσο γρήγορα ως Αεροσυνοδός...
special thanks from Paris!!! Άννα..





Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

OPEN DAY 18 JULY 2017-RYANAIR




CAREER DAY 2-3 August 2017 ISRAEL INDUSRTIES



Μηχανικοί Αεροσκαφών - OMEGA AVIATION ACADEMY

CABIN CREW - OMEGA AVIATION ACADEMY

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Κάνε την εγγραφή σου τΩρα!!!

Ο Μηχανικός Αεροσκαφών ασχολείται με τον τακτικό έλεγχο, την επιδιόρθωση και τη συντήρηση των αεροσκαφών. Ένα επάγγελμα που χαρακτηρίζεται από μεγάλη υπευθυνότητα, δυσκολία και πολυπλοκότητα. Η Ωmega Aviation Academy, Σήμερα, ως παγκόσμιο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο, αναγνωρισμένο από την EASA Part-147 παρέχει την βασική κατάρτιση και εκπαίδευση των Μηχανικών Αεροσκαφών. Γίνε Μηχανικός Αεροσκαφών με το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πτυχίο κατά EASA Part-66. Τα προγράμματα πλήρους εκπαίδευσης Μηχανικών Αεροσκαφών για την απόκτηση Άδειας Συντήρησης Αεροπορικού Υλικού κατά EASA Part-66, κατηγορίας Β1.1,Β1,2,Β1.3,Β1,4.Β2 είναι εγκεκριμένα από την Υ.Π.Α (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) με αριθμό έγκρισης EL.147.0009. Η Ωmega Aviation Academy, με τα αναγνωρισμένα πτυχία από την EASA, τα εγκεκριμένα προγράμματά της και το πιστοποιημένο-εξειδικευμένο προσωπικό της με την πολύχρονη πείρα του, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση γνώσεων για τους Μηχανικούς Αεροσκαφών προσφέροντάς τους γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση.
Γιατί η Γνώση γράφεται με Ωμέγα. 

ΑΣΤΙΓΓΟΣ 4 | ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ¨
Τηλ: 2104122888 url - site: http://aviation-academy.com/ Email: info@omega.gr

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Αεροπορική Βάση Ελευσίνας 07/06/2017

Σήμερα 07 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε  εκπαιδευτική εκδρομή των Μηχανικών Αεροσκαφών στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας.
Ξεναγηθήκαμε στα εξής:

o 112 Πτέρυγα Μάχης Α/Φ CL-415, CL-215, C-130, C-27J, Embraer EMB-135, G-V Gulfstream-V, AS-332 Super Puma και κινητήρες αυτών.
o ΚΕΑ τμήμα συντήρησης αεροκινητήρων






Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

Ο Μηχανικός Αεροσκαφών ασχολείται με τον τακτικό έλεγχο, την επιδιόρθωση και τη συντήρηση των αεροσκαφών. Ένα επάγγελμα που χαρακτηρίζεται από μεγάλη υπευθυνότητα, δυσκολία και πολυπλοκότητα. Η Ωmega Aviation Academy, Σήμερα, ως παγκόσμιο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο, αναγνωρισμένο από την EASA Part-147 παρέχει την βασική κατάρτιση και εκπαίδευση των Μηχανικών Αεροσκαφών. Γίνε Μηχανικός Αεροσκαφών με το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πτυχίο κατά EASA Part-66. Τα προγράμματα πλήρους εκπαίδευσης Μηχανικών Αεροσκαφών για την απόκτηση Άδειας Συντήρησης Αεροπορικού Υλικού κατά EASA Part-66, κατηγορίας Β1.1,Β1,2,Β1.3,Β1,4.Β2 είναι εγκεκριμένα από την Υ.Π.Α (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) με αριθμό έγκρισης EL.147.0009. Η Ωmega Aviation Academy, με τα αναγνωρισμένα πτυχία από την EASA, τα εγκεκριμένα προγράμματά της και το πιστοποιημένο-εξειδικευμένο προσωπικό της με την πολύχρονη πείρα του, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση γνώσεων για τους Μηχανικούς Αεροσκαφών προσφέροντάς τους γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση. 



Γιατί η Γνώση γράφεται με Ωμέγα. 

ΑΣΤΙΓΓΟΣ 4 | ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ¨ Τηλ: 2104122888 
Email: info@omega.gr

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Αεροπορική Βάση Αράξου 31/05/2017

Σήμερα 31 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε  εκπαιδευτική εκδρομή των Μηχανικών Αεροσκαφών στην Αεροπορική Βάση Αράξου.
Ξεναγηθήκαμε στα εξής

o Μοίρες τεχνικής υποστήριξης Α/Φ F-16 block-52 + ADV και κινητήρες αυτών 
o Εργοστάσιο Αεροκινητήρων




Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Επίσκεψη στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας

Σήμερα 30 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε  εκπαιδευτική εκδρομή των Μηχανικών Αεροσκαφών στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας.
Ξεναγηθήκαμε στα εξής

o Σχολή Ικάρων o Τμήματα/Εργαστήρια Αεροδυναμικής και Αεροκινητήρων 
o 360 Μοίρα Αρχικής Εκπαίδευσης 
o Α/Φ βασικής αρχικής εκπαίδευση T-41 και εμβολοφόροι κινητήρες αυτών 
o 123 Σμηναρχία Τεχνικής Εκπαίδευσης 
o 359 Μοίρα Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών 
o Α/Φ αεροπυρόσβεσης/αεροψεκασμού PZL M18-B/M18-BS και εμβολοφόροι κινητήρες αυτών 
o Μουσείο ΠΑ 






Φωτογραφικό υλικό Νάκος Δημήτριος