Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Σεμινάριο Με Θέμα: Adventure Training – Workshop



Adventure Training – Workshop

Αντικείμενο Team Work

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 και ώρα 9:30 – 12:30
θα διεξαχθεί Δωρεάν  Σεμινάριο με θέμα
Adventure Training - Workshop το οποίο διοργανώνουν οι Σχολές Ωμέγα κα η Summit.

Γιατί να συμμετέχω στο workshop;
Λίγοι άνθρωποι εργάζονται μόνοι τους στο σημερινό εργασιακό περιβάλλον. Οι άνθρωποι εντάσσονται σε ομάδες και συμμετέχουν σε μια διαδικασία εξερεύνησης στην προσπάθειά τους να πετύχουν έναν κοινό στόχο. Τα εργαλεία που χρειάζεται μια ομάδα προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα, είναι όραμα, στόχοι, αξίες και στρατηγική, εμπειρία και ικανότητες, με τις οποίες θα πετύχει το συλλογικό στόχο.
Πώς θα αξιοποιήσω την εμπειρία του workshop;
 
Μέσα από τη κατανόηση του τρόπου ανάπτυξης των ομάδων, μπορούμε να πετύχουμε υψηλές αποδόσεις και επιτυχία από την αρχή. Μειώνοντας το «στάδιο της θύελλας» που οφείλεται στην έλλειψη ορίων και κανόνων, οι ομάδες ασχολούνται άμεσα με το στόχο, καθώς καθένας γνωρίζει το ρόλο και το στόχο του. Η διαδικασία αποκτάει μια δυναμική από μόνη της, καθώς τα μέλη της ομάδας αναγνωρίζουν ποιοι είναι σαν άτομα, εκμεταλλεύονται θετικά τα ταλέντα και τις διαφορές τους και δεσμεύονται να πετύχουν το στόχο τους.

Εισηγητής  Σεμιναρίου
Κωστής Σταματόπουλος

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Επιταγή Επαγγελματικής Κατάρτισης


Κατάρτιση 80 ωρών και Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στον Τουριστικό Τομέα, με απολαβές από 2.400,00 έως 2.700,00 ευρώ.
Έχοντας την κάρτα ανεργίας σας μπορείτε να μας καλέσετε έτσι να συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση συμμετοχής σας στο πρόγραμμα.
Προσοχή! Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Δευτέρα 27/05/2013 και ώρα 24.00μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 210-3247125 και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sete-voucher.gr