Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Voucher για 1.300 ανέργους στην υγεία με επίδομα 7.500 ευρώ


Voucher για 1.300 ανέργους στην υγεία με επίδομα 7.500 ευρώ!!!

Πρόκειται για μια καινοτόμα δράση που δίνει τη δυνατότητα σε νέους ανέργους πτυχιούχους ΑΕΙ / ΤΕΙ να λάβουν υπηρεσίες εναλλασσόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην υλοποίηση της πρακτικής άσκησης σε δημόσια νοσοκομεία.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν:
• ΙΑΤΡΟΙ
• ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ
• ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
• ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
• ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΩΝ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ
• ΔΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
• ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ανεξάρτητα από το εάν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι. Διευκρινίζεται ότι οι Πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ κάτοχοι άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, ασφαλισμένοι ή μη σε οικεία ασφαλιστικά ταμεία, που δεν ασκούν ελεύθερο ή άλλο επάγγελμα, πρέπει επίσης να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

Αιτήσεις από τις 9 Δεκεμβρίου• Η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 20/12/2013, ώρα 24.00 στο www.voucher.gov.gr

Money Show 2013 Πρόσκληση


Με μία σημαντική ομιλία και παρέμβαση, οι Σχολές Ωμέγα συμμετέχουν και φέτος στις εκδηλώσεις του Money – Show. Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο Hilton αίθουσα Ερατώ από τις 4 μέχρι τις 6 το απόγευμα, η ψυχολόγος Κεραμιδά Ευτέρπη με την ομιλία της: «Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, θα τους πετύχω;» και ο θεραπευτής ιατρός εξαρτησιογόνων ουσιών Θεοδωρουλέας Δημήτρης, με την παρέμβαση: «Νέες προσεγγίσεις στην θεραπεία των εξαρτησιογόνων ουσιών» και η ζωηρή συζήτηση που θα ακολουθήσει, αναμένεται να δώσουν ένα ιδιαίτερο στίγμα αυτές τις γιορτινές αλλά συνάμα δύσκολες μέρες.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Money Show 2013

Ζεστό και γιορτινό περιβάλλον.
Πολυσυνέδριο με ενδιαφέρουσες θεματικές συζητήσεις και περίπτερο των Σχολών Ωμέγα.
Ομιλία εξαιρετικά επίκαιρη.
Συνδυασμός ..χριστουγεννιάτικος.. εξαιρετικός!!
Πού όλα αυτά;
Στο ξενοδοχείο Hilton από 20−22 Δεκεμβρίου στο Money – Show.
Σας περιμένουμε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου από τις 4-6 μμ. στην αίθουσα Ερατώ με ομιλία από την ψυχολόγο Ευτέρπη Κεραμιδά .
«Νέα χρονιά ,νέοι στόχοι : Θα τους πετύχω;»
Παρέμβαση από τον θεραπευτή-γιατρό εξαρτησιογόνων ουσιών : Δημήτρη Θεοδωρουλέα.
«Νέες προσεγγίσεις στην θεραπεία των εξαρτησιογόνων ουσιών»
και φυσικά τους δικούς σας προβληματισμούς –σκέψεις –τοποθετήσεις.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Athens Flying Week Sept 2013

Η συμμετοχή της Ωmega Aviation Academy στο Athens Flying Week 2013, σφραγίστηκε με εξαιρετική επιτυχία, λόγω της αθρόας προσέλευσης επισκεπτών στο περίπτερο της. Παλαιοί μαθητές μας, γονείς πλέον, συνοδεύοντας τα παιδία τους ζητούσαν πληροφορίες για την ειδικότητα Μηχανικών Αεροσκαφών που από φέτος οι απόφοιτοι μας κατόπιν εξετάσεων λαμβάνουν την πολύτιμη άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος παγκοσμίου εμβέλειας κατά EASA Part 147. 



Δείτε ΕΔΩ περισσότερα:

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Οι Σχολές Ωμέγα Παγκόσμιος Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός φορέας για Μηχανικούς Αεροσκαφών


Μεγάλη επιτυχία για την Ωmega Aviation Academy  των Σχολών Ωμέγα, την ελληνική εκπαίδευση και κατάρτιση, η επίσημη άδεια από την
Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (EASA)  Part 147 - EL.147.0009
για τους μηχανικούς αεροσκαφών.
Οι Σχολές Ωμέγα  με την μακρά  εκπαιδευτική τους πορεία των 45 χρόνων, και την νεοσύστατη Ωmega Aviation Academy πιστοποιήθηκε στις 21 Ιουνίου 2013, από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ως
εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο, βάσει του  Part 147  EASA, που αποτελεί παγκόσμιο επαγγελματικό διαβατήριο.
Αυτή η πιστοποίηση δίνει μεγάλη ώθηση στην Ελληνική Οικονομία με εισροή πολύτιμου
συναλλάγματος από σπουδαστές που θα προέρχονται κυρίως από τις γειτονικές μας χώρες, περιορίζοντας ταυτόχρονα την εκροή σημαντικού ύψους συναλλάγματος αφού οι Έλληνες
σπουδαστές θα μπορούν πλέον να εκπαιδεύονται και να εξετάζονται στις Σχολές Ωμέγα,
αποκτώντας ένα διεθνές πτυχίο με παγκόσμια αναγνώριση.



Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Αποχαιρετιστήριο Πάρτυ...

Το Σάββατο αυτό 29 Ιουνίου και ώρα 20:00 μ.μ. σας περιμένουμε στην αυλή της Σχολή μας για ένα όμορφο αποχαιρετιστήριο πάρτυ...
Πάρτε μαζί σας την Χαρούμενη Καλοκαιρινή Διάθεση και όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς!!!


Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Η μεγαλύτερη εξέλιξη στους κινητήρες από την εποχή των jets, καθιστά δυνατή την πτήση Αγγλία-Αυστραλία σε 4 ώρες!


Ερευνητές από τη Μεγάλη Βρετανία δημιούργησαν έναν νέο κινητήρα για αεροσκάφη που θα μπορούσε να καταστήσει δυνατή τη μεταφορά στην Αυστραλία μέσα σε μόλις 4 ώρες πτήσης. Η έρευνα έγινε για λογαριασμό της εταιρείας Reaction Engines και σύμφωνα με αυτήν πρόκειται για το μεγαλύτερο επίτευγμα στην τεχνολογία προώθησης από την εποχή της μηχανής jet!
Η νέα μηχανή Sabre μπορεί να φέρει τα παραπάνω αποτελέσματα χάριν στον ιδιαίτερο σχεδιασμό της που επιτρέπει στον διερχόμενο αέρα να ψύχει τις τουρμπίνες ταχύτατα χωρίς να τις παγώνει ή να τις φθείρει λόγω απότομης ψύξης. Συγκεκριμένα, η θερμοκρασία κατεβαίνει από τους 1000°C στους -150°C μέσα σε μόλις ένα εκατοστό του δευτερολέπτου (0.01sec)! Έτσι, οι μηχανές jet θα μπορούν να λειτουργούν σε υψηλότερες στροφές χωρίς να υπάρχει ο φόβος της υπερθέρμανσης, με αποτέλεσμα να είναι δυνατόν ένα αεροσκάφος να κινηθεί με ταχύτητα μεγαλύτερη των 3200 km/h!
Οι σχεδιαστές της μηχανής Sabre αναφέρουν ότι για να τη δούμε στα σημερινά επιβατηγά αεροσκάφη θα πρέπει να επανασχεδιαστεί ολόκληρος ο κινητήρας, ενώ υπολογίζουν ότι τελικά θα εφαρμοστεί μόλις στο 10% των συνολικών πτήσεων. Ωστόσο, θα μπορούσε να αποδειχτεί ιδιαίτερα χρήσιμη για διαστημικά αεροσκάφη που θα μπαίνουν απευθείας σε τροχιά με τα δικά τους καύσιμα και θα επιστρέφουν πίσω στη Γη, όπως ένα κανονικό αεροσκάφος, μειώνοντας έτσι σημαντικά το κόστος των διαστημικών αποστολών.
Να σημειωθεί ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος ενέκρινε επίσημα τη μηχανή Sabre και σύμφωνα με τον Dr. Mark Ford, άνοιξε διάπλατα η πόρτα για να πάμε πιο πέρα από την εποχή των jets.

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Σεμινάριο Με Θέμα: Adventure Training – Workshop



Adventure Training – Workshop

Αντικείμενο Team Work

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 και ώρα 9:30 – 12:30
θα διεξαχθεί Δωρεάν  Σεμινάριο με θέμα
Adventure Training - Workshop το οποίο διοργανώνουν οι Σχολές Ωμέγα κα η Summit.

Γιατί να συμμετέχω στο workshop;
Λίγοι άνθρωποι εργάζονται μόνοι τους στο σημερινό εργασιακό περιβάλλον. Οι άνθρωποι εντάσσονται σε ομάδες και συμμετέχουν σε μια διαδικασία εξερεύνησης στην προσπάθειά τους να πετύχουν έναν κοινό στόχο. Τα εργαλεία που χρειάζεται μια ομάδα προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα, είναι όραμα, στόχοι, αξίες και στρατηγική, εμπειρία και ικανότητες, με τις οποίες θα πετύχει το συλλογικό στόχο.
Πώς θα αξιοποιήσω την εμπειρία του workshop;
 
Μέσα από τη κατανόηση του τρόπου ανάπτυξης των ομάδων, μπορούμε να πετύχουμε υψηλές αποδόσεις και επιτυχία από την αρχή. Μειώνοντας το «στάδιο της θύελλας» που οφείλεται στην έλλειψη ορίων και κανόνων, οι ομάδες ασχολούνται άμεσα με το στόχο, καθώς καθένας γνωρίζει το ρόλο και το στόχο του. Η διαδικασία αποκτάει μια δυναμική από μόνη της, καθώς τα μέλη της ομάδας αναγνωρίζουν ποιοι είναι σαν άτομα, εκμεταλλεύονται θετικά τα ταλέντα και τις διαφορές τους και δεσμεύονται να πετύχουν το στόχο τους.

Εισηγητής  Σεμιναρίου
Κωστής Σταματόπουλος

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Επιταγή Επαγγελματικής Κατάρτισης


Κατάρτιση 80 ωρών και Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στον Τουριστικό Τομέα, με απολαβές από 2.400,00 έως 2.700,00 ευρώ.
Έχοντας την κάρτα ανεργίας σας μπορείτε να μας καλέσετε έτσι να συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση συμμετοχής σας στο πρόγραμμα.
Προσοχή! Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Δευτέρα 27/05/2013 και ώρα 24.00μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 210-3247125 και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sete-voucher.gr

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Επιταγή Εισόδου Στην Αγορά Εργασίας


Επιταγή Εισόδου Στην Αγορά Εργασίας Για Άνεργους Νέους Ηλικίας Έως 29 ετών




Για τους ωφελούμενους ανέργους προβλέπονται τα εξής:
  •  Σύγχρονη κατάρτιση 80 ωρών, σύμφωνα με επιλογή του /της και σε συνάφεια με επαγγελματικές προτιμήσεις.
  • Εκπαιδευτικό επίδομα 5,00 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης.
  • Απασχόληση σε επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα διάρκειας 5 μηνών.
  • Αμοιβή 460,00 ευρώ για κάθε μήνα απασχόλησης (για απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ).
  •   Αμοιβή 400,00 ευρώ για κάθε μήνα απασχόλησης (για απόφοιτους υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης).
  •   Ιατροφαρμακευτική κάλυψη.
  •   Πρόσθετη ασφαλιστική κάλυψη έναντι κινδύνου, ατυχήματος κ.λπ. για όλη τη διάρκεια της απασχόλησης.
  •   Δυνατότητα σύμβασης εργασίας μετά την περίοδο απασχόλησης, με μερική επιδότηση.

Ωφελούμενοι:
  •   Για την κατηγορία Απόφοιτοι Πανεπιστημίων/ΤΕΙ ηλικίας μέχρι 29 ετών.
  •   Για την κατηγορία Απόφοιτοι Υποχρεωτικής, Δευτεροβάθμιας και Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ηλικίας από 18 μέχρι 29 ετών.

  1.          Να έχουν γεννηθεί από το 1/1/1983 μέχρι και 31/12/1995
  2.        Να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  •   Να συμπληρώσει και να υποβάλει σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω διαδικτύου, στην ειδική ιστοσελίδα (http://www.voucher.gov.gr) τη φόρμα Αίτηση συμμετοχής. Εφίσταται η προσοχή των ανέργων στη συμπλήρωση όλων των απαιτούμενων πεδίων της Αίτησης συμμετοχής. Σημειώνεται ότι η Αίτηση συμμετοχής υπέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης.
  •   Να διαφυλάξει το αποδεικτικό της υποβολής της αίτησης του, το οποίο αναγράφει των Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (ΚΑΥΑΣ), καθώς και την ακριβή ημερομηνία και ώρα υποβολής της.

Η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής των ωφελουμένων αρχίζει από 15/4/2013 και λήγει την 20/5/2013 και ώρα 24.00.