Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Στο Παγκόσμιο Αθλητικό βάθρο οι υπότροφοι σπουδαστές των Σχολών Ωμέγα


Θριαμβευτικές διακρίσεις για την Ελληνική εθνική ομάδα Shotokan karate  στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  skif στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας στο οποίο έλαβαν μέρος πάνω από 1000 καρατέκα από περισσότερες από 60 χώρες. 
Ο Κώστας Παππάς και ο Νίκος Γιδάκος κατέκτησαν δύο σπουδαίες διακρίσεις για την πατρίδα μας,
αντίστοιχα την 1η και 2η θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Στον τελικό  -75 κιλών, ο Κώστας Παππάς επικράτησε του Νίκου Γιδάκου,γεγονός που έδωσε και στους δύο το εισιτήριο για το Grand Champion που εκφράζει τον απόλυτο τρόπο μάχης χωρίς κανένα προστατευτικό και γάντια. Εκεί οι δυο αθλητές συναντήθηκαν εκ νέου στον τελικό κερδίζοντας όλους τους παγκόσμιους πρωταθλητές των κατηγοριών τους. Σ' αυτόν τον αγώνα ο Νίκος Γιδάκος επικράτησε του Κώστα Παππά λαμβάνοντας τον σημαντικότατο τίτλο «Πρωταθλητής των Πρωταθλητών». 

1
Ο Γιώργος Μπαλωμένος στην κατηγορία +75 κιλών έλαβε την 5η θέση και την 3η στο ομαδικό, σημαντικότατες νίκες για τον ίδιο, αλλά και για την πατρίδα μας. Επίσης στην 5η θέση κατετάγη η Κατερίνα Μελίδου, σημειώνοντας μία άκρως επιτυχημένη παρουσία. 
Οι εξαιρετικοί αθλητές Κώστας Παππάςκαι Γιώργος Μπαλωμένος φοιτούν ως υπότροφοι στην ειδικότητα Προπονητών των Σχολών Ωμέγα, οι οποίες επιτελούν ένα σημαντικό έργο στον τομέα του Αθλητισμού επιβραβεύοντας με υποτροφίες την προσπάθεια σημαντικών αθλητών για διάκριση. 
Η Πρόεδρος των Σχολών Ωμέγα, Ιωάννα Σιοτρόπου, δήλωσε για τις σημαντικές διακρίσεις των σπουδαστών τους «Καταρχάς είναι μεγάλη τιμή για τις Σχολές Ωμέγα, το γεγονός ότι δυο υπότροφοι σπουδαστές του τμήματος Προπονητικής κατέκτησαν παγκόσμιες πρωτιές στο Shotokan karate. Ο Κώστας Παππάς και ο Γιώργος Μπαλωμένος με υψηλό ήθος ενισχύουν την πολιτική των Σχολών Ωμέγα να επιβραβεύει με υποτροφίες τις προσπάθειες σημαντικών Ελλήνων αθλητών, γιατί ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι το εφαλτήριο ανάδειξης και εξέλιξης της χώρας μας, διατηρώντας πάντα σε υψηλό επίπεδο την αθλητική μας κληρονομιά.
  
balomenos_pappas
Ο χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Κώστας Παππάς, δήλωσε για τη σπουδαία του νίκη «Είμαι ευτυχής για την τεράστια νίκη της Εθνικής μας ομάδας και την προσωπική μου επιτυχία, μετά από σκληρές προπονήσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου το ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ για την υποτροφία που μας έδωσε για το 2ο έτος στων σπουδών μας στην ειδικότητα προπονητικής. Συνέβαλε χάρη στο άριστα καταρτισμένο προσωπικό να ανέβουμε επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο και προπονητικά». 
Ο Γιώργος Μπαλωμένος που κατετάγη 5ος και 3ος στο ομαδικό, δήλωσε «Η συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σύδνεϋ  ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, αποκομίζοντας ωραίες εντυπώσεις και προσωπικά μια σημαντική διάκριση. Ένιωσα περηφάνια και ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα ευτυχίας. Οι Έλληνες κερδίσαμε με την ψυχή μας και αποδείξαμε ότι με σκληρή δουλειά μπορούμε να επιτύχουμε τα πάντα. Το ΙΕΚ Ωμέγα μας βοήθησε καταρχάς με τις γνώσεις που πήραμε από την ειδικότητα της Προπονητικής, ώστε να βελτιωθούμε ως αθλητές. Το  γεγονός ότι μας παρείχαν την υποτροφία, μας έδωσε την δυνατότητα να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στο στόχο μας, γιατί το άθλημά μας δεν έχει αμοιβή παρά μόνο ηθική αναγνώριση. Η πολιτική του ΙΕΚ Ωμέγα αποδεικνύει περίτρανα την προσπάθειά τους να προάγουν τον αθλητισμό και τις κοινωνικές αξίες που τον περιβάλλουν.    

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Υποτροφίες από το ΙΕΚ Ωμέγα για δυο Καρατέκα..


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε 2 από τα μέλη της ελληνικής ομάδας s.k.i.f λίγο πριν αναχωρήσουν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αυστραλίας.
Πρόκειται για τους Κώστα Παππά και Γιώργο Μπαλωμένο.Το ΙΕΚ Ωμέγα στο οποίο φοιτούν,τους χορηγεί υποτροφία για το 2ο έτος σπουδών στην ειδικότητα της προπονητικής δίνοντας τους ένα επιπλέον κίνητρο για να φέρουν τη διάκριση αλλά και για να ανταποκριθούν στο υψηλό επίπεδο της σχολής,αποκτώντας ένα αναγνωρισμένο πτυχίο και αποκτώντας τις κατάλληλες γνώσεις για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Η Πρόεδρος Των Σχολών Ωμέγα, Ιωάννα Σιοτρόπου, Αποκαλύπτεται στο Press-gr.blogspot.gr


...απαντώντας στο Ερωτηματολόγιο του Προυστ


Γεννήθηκε στη Αθήνα και είναι κόρη του Ιδρυτή των ΣχολώνΩμέγα και πρώην Δημάρχου Νέας ΣμύρνηςΓιώργου Σιότροπου. Πλάι στον πατέρα της "ανατράφηκε" στην επαγγελματική εκπαίδευση, την οποία υπηρετεί 23 ολόκληρα χρόνια. 
Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Βλάχο και έχει δυο κόρες, την11χρονη Δέσποινα και την 10χρονη Χριστίνα
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει αφιερωθεί στο χώρο της ΠαιδείαςΔιετέλεσε Πρόεδρος των Ιδιωτικών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και είναι η εκφραστής πολλών και καινοτόμων θεσμικών αλλαγών στο χώρο που εκπροσωπεί.
Στα μέσα της δεκαετίας του ’90έφερε από τη Γερμανία καιυλοποίησε το πρόγραμμα των Επιχειρήσεων Μαθητείας, δηλαδή την προσομοίωση επιχειρήσεων σε εικονικά μοντέλα. 
Το 1995 εισάγει και προσαρμόζει στην ελληνική αγορά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για το διαδίκτυο. 
Υπήρξε Γενική Γραμματέας του Συνδέσμου Φιλίας των Εθνών επί σειρά ετών και σήμερα είναιμέλος της Διεθνών Βραβείων "Giuseppe Sciacca"

Θεωρεί, ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό στη ζωή μας και προσπερνά τις δυσκολίες με το αφοπλιστικό της χαμόγελο. Εκείνο που εκτιμά στους ανθρώπους είναι η ομορφιά ψυχής και η ντομπροσύνη.

Η απόλυτη ευτυχία για σένα είναι; 
Όταν δημιουργώ, νιώθω "έκσταση"!
Τι σε κάνει να σηκώνεσαι το πρωί; 
Οι πρώτες ακτίνες του ήλιου, το βιολογικό μου ρολόι....
Η τελευταία φορά που ξέσπασες σε γέλια; 
Πρόσφατα έπαιζαν οι κόρες μου με τα ξαδέρφια τους ένα παιχνίδι αλλαγής ρόλων. Ο ένας υποδύονταν τον άλλον. Διασκέδασα πολύ με τις υποκριτικές τους ικανότητες , αλλά ήταν ένα απεικονικό και ταυτόχρονα αποκαλυπτικό ψυχογράφημα για το πως έβλεπε ο ένας τον άλλο και το πως ερμήνευε τις συμπεριφορές του. 
Το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα σου είναι; 
Η αισιοδοξία και η ειλικρίνεια.
Το βασικό ελάττωμά σου; 
Το πείσμα μου!
Σε ποια λάθη δείχνεις τη μεγαλύτερη επιείκεια; 
Σε όσα δεν έχουν δόλο και σκοπιμότητα
Η τελευταία φορά που έκλαψες; 
Ήταν μια στιγμή που ένιωσα την απόλυτη αδικία και αγνωμοσύνη. Δεν υπάρχει πιο άσχημη στιγμή, όταν δικοί σου άνθρωποι παραβιάζουν τους κανόνες του άγραφου δικαίου.
Με ποια ιστορική προσωπικότητα ταυτίζεσαι περισσότερο; 
Με την Ιωάννα της Λορένης. Ο δυναμισμός, η αυτοθυσία, η θεϊκή καθοδήγηση και η έμπνευσή της οδήγησαν σε νέα μονοπάτια την ιστορική πραγματικότητα της εποχής της. 

Ποιοι είναι οι ήρωες σου σήμερα; 
Θα αναφερθώ στον Steve Jobs, τον δημιουργό της Apple & Pixar που έφυγε πρόσφατα, γιατί ο δρόμος της ζωής του απέδειξε ότι μετά από κάθε απροσπέλαστο εμπόδιο που τον συναπαντούσε, έρχονταν μια ανέλπιστη επιτυχία.
Ποια είναι η ταινία που σε σημάδεψε; 
Στα εφηβικά μου χρόνια η ταινία «Dirty dancing». Ήταν το πρωινό μου ξύπνημα και πριν φύγω για το σχολείο χόρευα το soundtrack της ταινίας.
Το αγαπημένο σου ταξίδι; 
Θυμάμαι το ταξίδι στα 16μου χρόνια στο Βέλγιο και στο Λουξεμβούργο, όταν για πρώτη φορά αυτονομήθηκα από την οικογένειά μου. Είχα πάει καλοκαίρι σε ένα summer school και έζησα μια καταπληκτική εμπειρία, αναλαμβάνοντας μάλιστα και τη διαχείριση του κυλικείου. 
Ο αγαπημένος σου συνθέτης; 
Ο Έλληνας Βαγγέλης Παπαθανασίου, γιατί η μουσική του με συγκινεί και με ταξιδεύει. 

Οι αγαπημένοι σου συγγραφείς;
Η μητέρα μου, Δέποινα Συμεωνίδου–Σιοτρόπου που έφυγε από κοντά μας εδώ και 24 χρόνια. Στο μυθιστόρημά της «Αστραπή και βροντή» στην αφιέρωσή της μας γράφει "αφιερώνω στα τρία μικρά παιδιά μου με την ευχή να αγωνιστούν για τη ζωή και τους ανθρώπους".



Ποια αρετή προτιμάς σε έναν άντρα; 
Τη γενναιότητα και την ανδρεία που εκλείπουν πλέον.
...Και σε μια γυναίκα; 
Την ειλικρίνεια και την μεγαλοψυχία.
VΤο τραγούδι που σφυρίζεις κάνοντας ντους; 
Κάθε μέρα ξυπνώ και τραγουδώ στις κόρες μου έχοντας εναλλακτικό ρεπερτόριο που εξαρτάται από τον καιρό, την εποχή και τη διάθεσή μου. Άρα το ντους είναι η συνέχεια του ρεπερτορίου...
Το βιβλίο που σε σημάδεψε; 
Αυτό που πρόκειται να γράψω εγώ παρέα με την αδερφή μου. Είναι μια αποκαλυπτική βιωματική περιπέτεια που εντυπώθηκε στο μυαλό μας και σύντομα θα εκδοθεί.
Ο αγαπημένος σου ζωγράφος; 
Αγαπώ την τεχνοτροπία και όλα τα έργα του Van Gogh. Με ταξιδεύουν σε έναν ονειρικό κόσμο.
Το αγαπημένο σου χρώμα; 
Το πορτοκαλί, γιατί είναι χαρούμενο και αισιόδοξο.
Ποια θεωρείς ως τη μεγαλύτερη επιτυχία σου; 
Η θέση μου ως Πρόεδρος των Ιδιωτικών ΙΕΚ σε νεαρή ηλικία, γιατί κατάφερα να αγωνιστώ και να επιτύχω πράγματα στον εκπαιδευτικό τομέα της πατρίδας μου.
Το αγαπημένο σου ποτό; 
Το νερό. Γευστικά αντιλαμβάνομαι όλους του τύπους νερών.
Για ποιο πράγμα μετανιώνεις περισσότερο; 
Για όλα εκείνα που ήθελα να κάνω και δεν τα έκανα. Ο χρόνος τους, δυστυχώς, δεν μπορεί να γυρίσει πίσω.
Τι απεχθάνεσαι περισσότερο από όλα; 
Τη μιζέρια και την κακομοιριά. Εκείνο, όμως, που απεχθάνομαι κυρίως είναι όταν βλέπω έχοντες, οι οποίοι δεν εκτιμούν ό,τι τους έχει προσφερθεί απλόχερα.
Ποια είναι η αγαπημένη σου ασχολία; 
Να κάνω διάφορες κατασκευές, όπως κεριά και χειροτεχνίες.
Ο μεγαλύτερος φόβος σου; 
Ο σεισμός, γιατί είσαι αδύναμος και σε κλάσματα δευτερολέπτου μπορεί να αλλάξουν τα πάντα.
Σε ποια περίπτωση επιλέγεις να πεις ψέματα; 
Θα πω ψέμματα, όταν δεν θέλω να πληγώσω κάποιον.
Ποιο είναι το μότο σου; 
«Ό,τι σπείρεις, θα θερίσεις...».
Πώς θα επιθυμούσες να πεθάνεις; 
Περπατώντας σε ένα ανθισμένο λιβάδι.
Εάν συνέβαινε να συναντήσεις το Θεό, τι θα ήθελες να σου πει; 
Θα ήθελα να με αγκαλιάσει και να μου πει «Καλωσόρισες αγαπημένο μου τέκνο»!!!!
Σε ποια πνευματική κατάσταση βρίσκεσαι αυτόν τον καιρό; 
Σε μια δημιουργική έκσταση και πνευματική ανάταση!

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ενεργή Συμμετοχή του ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ στους αγώνες του Οργανισμού Εργασιακής άθλησης & Υγείας

Στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας διοργανώθηκε το μεγαλύτερο γεγονός εταιρικού αθλητισμού στις 12, 13 & 14 Οκτωβρίου 2012, στο οποίο έλαβαν συμμετοχή εθελοντές Φοιτητές & Απόφοιτοι, όπου οι Σχολές Ωμέγα ήταν θερμός υποστηρικτής της όλης διοργάνωσης.
Επίσης στα πλαίσια της διοργάνωσης διεξήχθη σεμινάριο από το HELLENIC COMPANY SPORT GAMES 2012 με θέμα:
Οργάνωση & Υλοποίηση Αθλητικών Διοργανώσεων

Η Βράβευση των ομάδων του beach volley έγινε από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.





Η Βράβευση των ομάδων του basket έγινε από τον Δήμο Ντικούδη.


Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τα Παιδιά Των Σχολών Ωμέγα!

Την 3η θέση κατέλαβε η Ελευσίνια αμαζόνα
Ευαγγελία Κούπενου Ράπτη
και το άλογό της ΙΧΩΡ.


   Οι 8οι αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας πραγματοποιήθηκαν στις 13-14 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Βαρυμπόμπης και οι Ελευίνια αθλήτρια Ευαγγελία Κούπενου Ράπτη και το άλογό της ΙΧΩΡ έλαβαν μέρος στην κατηγορία PRIX ST. GEORCES σύνολο βαθμολογιών 718,5 και ποσοστό 63,08 στην κατηγορία INDIVIDUAL COMPETITION TEST YOUNG RIDECS σύνολο βαθμολογιών 713,5 και σε ποσοστό 62,59.


Balkan Dressage Championship 2012
 Η Ευαγγελία και το άλογό της έλαβαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Η αμαζόνα Ευαγγελία Κούπενου Ράπτη για άλλη μια φορά έκανε την Ελευσίνα να ακουστεί θετικά.
The Hellenic Equestrian Federation Certifies That The Rider Koupenou Evangelia

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Δελτίο Τύπου


Το όμορφο Γύθειο έγινε ο δεύτερος σταθμός της φετινής διοργάνωσης και πιο συγκεκριμένα η παραλία «Σελινίτσα» όπου πραγματοποιήθηκε στις 12 -15 Ιουλίου το τουρνουά από την Πανελλήνια Ένωση Βeach Soccer με την απόλυτη συμπαράσταση του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ανατολικής Μάνης , την υποστήριξη της περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας όπως επίσης και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας.
Στη δεύτερη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach soccer 2012 είδαμε πολλούς ερασιτέχνες και επαγγελματίες άσσους του beach soccer να τα δίνουν όλα με στόχο την πρώτη θέση.
Μεγάλος υποστηριχτείς της διοργάνωσης αυτή ήταν το ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ, έχοντας την ευκαιρία να απολαύσει ξεχωριστές στιγμές με τους άσσους του beach soccer.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Beach Party - Sxoinias Bay


Beach Party - Sxoinias Bay - 4 Ιουλίου, 18:00μ.μ.
Καλοκαιρινή Δροσερή Απόδραση…



Φέρτε Τα Απαραίτητα —> Μαγιώ και Καλή Διάθεση
Σας Περιμένουμε Όλους…



Για φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφολογίας & Κρητικής Διατροφής



Κρητική διατροφή αποτελεί ένα από τα πλέον υγιεινά διατροφικά πρότυπα ανά τον κόσμο.
Το ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ και συγκεκριμένα τα τμήματα της ειδικότητας  
” ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ” συμμετήχε στο 3ο Πανελλήνιο συνέδριο Διατροφολογίας & Κρητικής Διατροφής στην Αθήνα στις 12 Μαΐου 2012, στο ξενοδοχείο Τιτάνια, το οποίο αποτελεί συνέχεια των 1ου και 2ου Πανελληνίων Συνεδρίων Κρητικής Διατροφής (Χανιά 2010 & Ρέθυμνο 2011).
 Στόχοι του συνεδρίου αποτελούν:
  • Η ενημέρωση και η παρουσίαση νέων πληροφοριών που αφορούν στην συμβολή της Κρητικής Διατροφής στη υγεία και στη μακροζωία
  • Η παρουσίαση των νεότερων επιστημονικών δεδομένων που αφορούν στην επιστήμη της Διατροφολογίας.
Στο συνέδριο θα παρουσιάστικαν ποικίλες επιστημονικές ενότητες από κορυφαίους Έλληνες ομιλητές (π.χ. καθηγητής Αντώνης Καφάτος, Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Γρηγοράκης Δημήτριος, κτλ ), οι οποίες θέτουν ως στόχο την εξειδίκευση επάνω σε συγκεκριμένα επιστημονικά θέματα γύρω από τη διατροφή.
Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία (ΕΛ.Δ.Ε.) και την DASKALAKIS TRV, τελεί δε υπό την αιγίδα φορέων, όπως του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, τουΙατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου και της Παγκρήτιου Ένωσης.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Νέα Δραστηριότητα του ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ

    Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΙΕΚ Ωμέγα σε συνεργασία
με το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κινούμαστε δυναμικά προς την κατεύθυνση της διοργάνωσης του μεγαλύτερου κέντρου εκπαιδευτικού τουρισμού στην Ελλάδα.
-Προσφέρουμε αξιοπιστία της ποιότητας των εκπαιδευτικών παροχών βάση της μακροχρόνιας εμπειρίας μας στην εκπαίδευση αλλά και συνεργαζόμενοι
με σπουδαίους καθηγητές των Πανεπιστημίων.
-Προσφέρουμε πλήρεις παροχές εκπαίδευσης, διαμονής,
διατροφής και αναψυχής σε κάθε εκπαιδευόμενο.
-Παρέχουμε πλήρεις ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Μπορείτε να μας γνωρίσετε μέσω της σελίδας μας, πατήστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Συνεργασία DQS Hellas με ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η DQS Hellas ΕΠΕ, που αποτελεί θυγατρική εταιρεία του Γερμανικού φορέα Πιστοποίησης DQS, ενός από τους κορυφαίους οργανισμούς στον Τομέα της Πιστοποίησης Συστημάτων Διασφάλισης της Ποιότητας, εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον επίσης Γερμανικό σύνδεσμο REFA, ενός εκ των μεγαλυτέρων συνδέσμων που από το 1924 ασχολείται με την Μελέτη Εργασίας, την οργάνωση της Παραγωγής και την Ανάπτυξη των Επιχειρήσεων με  με μεθόδους με  παγκόσμια αποδοχή και αναγνωρισιμότητα.
Η DQS Hellas σε συνεργασία με τα ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ παρουσιάζουν ένα εκ των πιστοποιουμένων μακροχρονίων εκπαιδευτικών προγραμμάτων του συνδέσμου  REFA με τίτλο
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα διάρκειας 240 ωρών για μη πτυχιούχους και 160 ωρών για πτυχιούχους καταλήγει κατόπιν εξετάσεων στην απόκτηση του Πιστοποιητικού REFA, ενός ουσιαστικού προσόντος που ωφελεί άμεσα την επιχείρηση παραγωγής προϊόντων ή παροχής υπηρεσιών αλλά και ενός σημαντικού τυπικού προσόντος για όσους επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στο εξωτερικό.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία των ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ τηλ.: 210-3247125.