Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Πρόσκληση σε Ημερίδα

«Η εξασφάλιση ταλαντούχων στελεχών στις αυξανόμενες απαιτήσεις τις Πολιτικής Αεροπορίας του αύριο»

Με αφετήρια αυτό το θέμα θα μας μιλήσουν στελέχη της Υ.Π.Α., της AEGEAN Airlines και της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Θα μας αναλύσουν τις μελλοντικές απαιτήσεις της πολιτικής αεροπορίας ως προς το ανθρώπινο δυναμικό και τις δυνατότητες ανέλιξης του.  

Hilton Αθηνών
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Από τις 9:30 π.μ. - 12:00 μ.μ.
Αίθουσα ΄Θάλεια΄
Βασιλίσσης Σοφίας 46

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σας ενημερώνουμε, ότι χθές 08/12/2011 μετά από πρόσκληση του τμήματος στελεχών αθλητικού marketing-management και του καθηγητού μας κ.John Goulidaki, παρευρέθηκε (αποδεχόμενος την πρόσκληση) ο Δ/ντής marketing της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κ.Ηλίας Κατσογιάννης ο οποίος μίλησε στους σπουδαστές για τον ρόλο του marketing στην ΚΑΕ και γενικότερα στο χώρο του μπάσκετ, αναλύοντας ταυτόχρονα τα δεδομένα που κατέστησαν την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναικού την καλύτερη ομάδα των τελευταίων 30 ετών. Οι σπουδαστές της σχολής μας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο για την γενική εικόνα του πλάνου marketing της ΚΑΕ, όσο και από τις απαντήσεις και τοποθετήσεις του κ.Κατσογιάννη στις πολλές ερωτήσεις τους. Οι σχολές Ωμέγα ευχαριστούν με θέρμη την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για την ανταπόκριση καθώς και τον Δ/ντή marketing κ.Κατσογιάννη και ευελπιστούν στο μέλλον να υπάρξει και νέα συνάντηση, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους σπουδαστές μας να διευρύνουν περαιτέρω τις γνώσεις τους.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Ενημερώνουμε τους σπουδαστές μας ότι την προσεχή Πέμπτη 08/12/2011 και ώρα 12:30 θα επισκεφτεί την σχολή μας και το τμήμα -ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ- ο διευθυντής marketing της ομάδας basket του Παναθηναϊκού κύριος Κατσογιάννης Ηλίας ο οποίας θα μιλήσει στους σπουδαστές μας για τον τομέα του marketing γενικότερα στο χώρο του basket. Όλοι οι σπουδαστές ανεξαρτήτως ειδικότητας θα μπορούν να συμμετέχουν και να παρακολουθήσουν την ομιλία. Από την Διεύθυνση της σχολής